product image

VIDIMO SE NA MEDNARODNI KLINIKI "KOPER 2015"

Pet vrhunskih predavateljev

Od 21. do 23. avgusta se bo v Kopru odvijala mednarodna klinika "Koper 2015". Trenerjem bodo predavali: Simone Pianigiani, Dejan Radonjić, Don Showalter, Henrik Dettmann in eden od renomiranih trenerjev FIBE. V času klinike se bo v sosednji dvorani odvijal "Adecco CUP", na katerem nastopajo moške članske reprezentance Slovenije, Finske, Italije in Ukrajine. Vstopnice so za udeležence klinike zagotovljene.

product image
product image

Moraš zaupati, da lahko kreiraš dobre odnose

Sašo Filipovski je eden najboljših slovenskih trenerjev, ki je svoje znanje vnovčil tudi v tujini. Letos je prevzel poljsko ekipo Zielona Góra in z njo osvojil prvenstvo, s tem se je tudi v uvrstil v Evroligo.

Za vas smo pripravili ...

Seminar v Domžalah se je zaključil ta vikend, mi pa imamo za vas že pripravljena gradiva. Letos smo se še posebej potrudili in posnetke že objavili na našem YouTube kanalu. Prav tako so za vas pripravljeni še vroči PDF dokumenti.

Tabor 2015

Brezplačni predavanji

29. in 30. junij ob 13.15
OŠ Miroslava Vilharja


Individualni trening in usmerjanje fantov U15+ v igri, ki so višji od vrstnikov vendar prenizki, da bi igrali na poziciji centra v prihodnosti. (1. in 2. del)

Predavatelj Zoran Martić

 
Izberi temo za Dona Showalterja→
 
"MOJ TRENER" čaka prav nate→
 
Pogoji za licenco 2015→
 

Bodite v kontaktu z nami!

facebook link
youtube

To sporočilo vam je bilo poslano, ker ste vpisano v bazo ZKTS

Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije

Leskoškova 12, 1000 Ljubljana