NA DOPUST BREZ SKRBI IN Z MOŽGANI NA OFF

Avgust in september bosta meseca klinik

Za vsemi nami so naporne sezone. Čas je, da tisti, ki še nismo, odidemo na dopust. Kam bomo šli smo si najbrž že splanirali. Potrebna sta pa še dva klika, da odidemo tja brezskrbni. Prvi je na našo spletno stran, kjer se prijavite za klinike, drugi pa v glavi, da damo možgane na off. V stresnem poklicu kot je naš je izrednega pomena, da se znamo sprostiti in uživati v prostih trenutkih, ki jih ni veliko. Čas je, da izklopimo telefone, ugasnemo presnosnike in spijemo kavico ob morju. Konec avgusta, pa se vidimo v Kopru, kjer bomo uživali ob izjemnih predavateljih in tekmah. Ko bomo septembra v polnem zagonu, pa bomo skupaj naredili korak v novo sezono mlajših kategorij.

product image

Kaunas, 14. do 16. avgust

V času EP U16 za fante, bo v Kaunasu potekala mednarodna trenerska klinika. Kolegi iz Litve so nam posredovali vabilo, ki ga lahko najdete tukaj. Zagotovo, pa ne gre spregledati, da bodo na naši kliniki v Kopru tudi odlični predavatelji in odlične teme.

Izobrazba pogoj za licenco

Letos smo pripravili pregled pogojev za licenco. V izogib nesporazumom vas vljudno naprošamo, da si jih pogledate. Prav tako pa vsa ostala določila in pravilnik o licenciranju. Združenje trenerjev si želi dvigniti nivo delovanja in pomoči trenerjem. Trenerji pa morate poskrbeti, da dosežejo nivo izobrazbe in izpolnitev pogojev za pridobitev ustrezne licence.

 

Poletje ni samo za počitek

Nekateri na morju, drugi doma, spet tretji v službah ali poletnih taborih. Vendar poletje ni le čas za počitek. Zagotovo lahko najdemo tudi čas, ki ga lahko izkoristimo za svoj napredek. Obiščete lahko katero izmed klink ali pa naš YouTube kanal, kjer vas čaka obilica seminarjev iz katerih lahko obnovite ali osvežite svoje znanje. Je tudi čas, ko začnemo planirati novo sezono in zakaj ne bi v naslednjo stopili pripravljeni in načrtovali s pripomočkom MOJ TRENER. Na koncu poletja boste tako polni energije, znanja in pripravljeni na novo sezono. Prav tako kot vi, pa odhajajo na dopust tudi naše novičke. Ne bomo pa vas pozabili spomniti na prijave na seminarje in druge nujne stvari. Uživajte poletje in vlagajte v svojo prihodnost. Skrbite za svoje zdravje, kajti imate le eno in to vas lahko hitro izda. Prav v teh dneh se spominjamo našega Vojka Herksla, ki nas je prerano zapustil pred osmimi leti.

Novi videoposnetki

 
Uredi svoj profil→
 
"MOJ TRENER" čaka prav nate→
 
Finančna določila 2015→
 

Bodite v kontaktu z nami!

facebook link
youtube

To sporočilo vam je bilo poslano, ker ste vpisano v bazo ZKTS

Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije

Leskoškova 12, 1000 Ljubljana