V NOVO SEZONO NAPOLNJENI Z ZNANJEM

V Kopru 200 trenerjev in pet vrhunskih predavateljev

Ta vikend smo v Kopru poleg odličnih tekem reprezentanc Ukrajine, Finske, Italije in Slovenije, bili priča tudi vrhunski trenerski kliniki. Več kot 200 slušateljem so v treh dneh odlični predavatelji predstavili osem kompleksnih tem. Vsak dan je po končanih predavanjih sledil tudi ogled tekem. Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije je uspelo privabiti na predavanje trenerja Crvene Zvezde, Dejana Radonjića, ki je predaval o razvijanju agresivne obrambe in obrambi oz. napadanju v pick n' roll situacijah, trenerja reprezentance ZDA U17, Dona Showalterja, ki je predaval o obrambi s podvajanjem in razvijanju napada.Trener reprezentance Italije Simone Pianigiani je imel temo o napadanju v situacijah, ko obramba prevzema. Henrik Dettmann, ki vodi Fince, je predstavil finski model razvoja reprezentančnega programa. V sodelovanju s FIBA EUROPE, pa smo uspeli kot predavatelja dobiti tudi Arika Shiveka, ki je v preteklosti vodil Izrael, njegovi temi pa sta bili kombinirana obramba in razvoj tranzicijske igre. Vsi udeleženci klinike so za popotnico v novo sezono prejeli trenersko tablo, torbo in druga darila, ki jim bodo služila kot pripomoček pri napornem delu v prihodnje. Srečni izžrebanec Samo Miška, pa je prejel posebno darilo našega sponzorja in sicer Tablico Sony Xperia Z2. 

Znani trenerji sezone in tekmovanja

Tudi letos ste lahko glasovali za svoje favorite. Glasovanje je potekalo v spremenjeni obliki, saj ste tokrat izbirali tudi trenerje tekmovanja. Med vami pa smo tudi izžrebali srečnega dobitnika fotoaparata SONY, to je postal Mitja Gomboc. Preberi več

 

 

Izpolnjujete pogoje za licenco? Oddajte zahtevke za karton še danes.

 

 

 

Vidimo se v Postojni

Košarkarska zveza Slovenije in Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije letos prvič organzirata dve dvodnevni kliniki, ki sta namenjeni prav vam. Tistim, ki ste nabolj pomembni pri razvoju otrok v prave košarkarje in košarkarice. Želimo si, da bi imeli možnost poslušati kvalitetna predavanja, obenem pa sodelovali na delavnicah, kjer boste lahko delili vaše izkušnje s kolegi iz cele Slovenije. To bosta dva vikenda namenjena stroki in druženju. Skupaj si bomo na velikem platnu ogledali tudi tekmo reprezentance in dva dneva bosta minila kot bi mignil. Želimo si, da vsak od vas da svoj prispevek k boljši prihodnosti.

 

Videoposnetki

 

Bodite v kontaktu z nami!

facebook link
youtube

To sporočilo vam je bilo poslano, ker ste vpisani v bazo ZKTS

Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije

Leskoškova 12, 1000 Ljubljana