BLOG UREDNIKA

Problematika mlajših kategorij

Nekaj vikendov tekmovanj je za nami in ko pogledamo rezultate v mlajših kategorijah, ne moremo mimo takšnih: 108:6, 109:20, 107:2, 93:4, 99:8, 85:2. Urednik se je v svojem blogu tokrat dotaknil problematike velikih razlik v mlajših kategorijah. Trenerji smo tisti, ki moramo imeti občutek, kaj je prav in kaj narobe oz. kaj je sprejemljivo in kaj slabo vpliva na otroke.

 

 
 

Sofinanciranje tuje klinike s strani ZKTS

ZKTS že vrsto let sofinancira izobraževanja naših trenerjev na tujih klinikah. IO ZKTS je letos sprejel kriterije, ki vam omogočajo, da si na podlagi točk, ki jih pridobite na raznih področjih, zagotovite, da vam pri vašem izobraževanju v tujini pomagamo.

 

 

Soustvarjajte jutri

Želja po napredku je skrita v vseh nas. Žal pa se nam kar prepogosto dogaja, da namesto konstruktivnih predlogov dajemo le nekonstruktivne opazke, kako je vse narobe in namesto da bi naredili nekaj za boljši jutri vseh, pomagamo pri ustvarjanju negativnega mnenja. Premaknemo pa se ne niti za milimeter.


Vsi, ki imate dobre ideje in vsaj malo dobre volje, nam pošljite svoje predloge. Kaj lahko skupaj storimo, da se razvijamo, spreminjamo, naredimo še korak ali dva naprej. Prav tako pa ste vabljeni vsi, ki bi radi soustvarjali, sodelovali in bili zraven pri kakšnem od projektov, da nam pišete na naš elektronski naslov.

 

 

Če potrebujete karkoli v zvezi s trenerstvom nam pišite!

facebook link
youtube

To sporočilo vam je bilo poslano, ker ste vpisani v bazo ZKTS

Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije

Leskoškova 12, 1000 Ljubljana