Spletna stran ZKTS / Oglej si novice ON-LINE 16. 4. 2015


NOVOST NA SPLETNI STRANI, ODLIČNA STORITEV IN POMOČ PRI VAŠEM DELU

Na spletni strani smo vam pripravili novost. Poleg že znane aplikacije "MOJ PROFIL" vam je sedaj na voljo spletna aplikacija "MOJ TRENER", ki je še v testni fazi in bo dokončana v kratkem hkrati z navodili za uporabo. Tisti bolj radovedni pa jo lahko uporabljate že sedaj. Do nje dostopate z istimi podatki kot za aplikacijo MOJ PROFIL. Tisti, ki pa gesla še nimate, ga lahko pridobite TUKAJ oz. preko e-pošte [email protected].

Aplikacija MOJ TRENER vam omogoča vnašanje in risanje svojih vaj, poleg tega vam bodo na voljo "Vaje za vse", ki bodo služile kot skupna baza za vse trenerje. V drugem delu aplikacije pa lahko vnašate, shranjujete in izvažate treninge za svoje ekipe. Tako boste imeli odličen pripomoček za delo vedno pri roki in varno shranjene podatke o svojem delu.


PRIHAJA NOVA ČLANSKA IZKAZNICA, PROSIMO PODROBNO PREBERITE NAVODILA.
Z letošnjo sezono bomo na ZKTS uvedli nove članske izkaznice. Nova izkaznica bo opremljena z vsemi pomembnejšimi podatki, čipom za vašo identifikacijo in potrditev prisotnosti na seminarjih in z nalepko o potrjeni članarini za tekoče leto na hrbtni strani. Novo člansko izkaznico boste prejeli na naslednjem seminarju na katerem boste prisotni. Za izdelavo kartice potrebujemo vašo fotografijo, zato vas prosimo, da preverite če imate sliko že vneseno v aplikaciji MOJ PROFIL.V kolikor je nimate, nam jo pošljite v velikosti 200x300px najkasneje do 15. 5. 2015. Le tako bomo lahko kartice izdelali pravočasno. Fotografijo naložite v aplikacijo MOJ PROFIL ali pa nam jo pošljite po e-pošti na [email protected].


IZBOR IZ ETIČNEGA KODEKSA ZA TRENERJE DEKLIC IN DEČKOV

Na treningih nazorno demonstriraj in razlagaj, med vadbo pa dobro opazuj igralce ali igralke, odkrivaj njihove pomanjkljivosti in napake ter jih popravljaj.


IZBOR TEDNA NAŠEGA YOUTUBE KANALA

Pred leti je v času EP do 20 let na naši kliniki gostoval Duško Ivanović, takrat je bil trener Barcelone. Povedal pa je ogromno uporabnih stvari o vadbi protinapada. Poslušajte izkušenega mačka, mogoče pa odnesete kaj uporabnega.

Povezava do posnetka tukaj